Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland

Terug naar overzicht

Op dit kleinschalige en kindvriendelijke vakantiepark kunt u elk jaargetijde terecht voor een vakantie in eigen sfeer. Verblijf in één van de comfortabele landhuizen die van alle gemakken zijn voorzien.

Vakantiepark
U wilt graag op vakantie, dat betekend ontspannen en lekker recreëren. Bij dit christelijke vakantiepark Salland gelegen tussen Rijssen en Holten in het prachtige Overijssel kan dat volop. Dit vakantiepark is een combinatie van rust, ruimte en recreatie. Het park bestaat uit prachtige, comfortabele landhuizen gelegen op grote kavels met ruime terrassen. Dit heeft als voordeel dat dit veel privacy biedt. Op dit vakantiepark hoeft u zich geen zorgen te maken dat er verveling gaat heersen. Er zijn nieuwe sportvelden aangelegd die voor veel vermaak en plezier zorgen. Het vakantiepark wordt beheerd door twee gastvrije enthousiaste mensen die voor een groot deel bij dragen aan de fijne sfeer op het park, zelfs buiten de schoolvakanties om! Christelijk vakantiepark Salland is een heerlijke vakantiebestemming in Nederland!

Faciliteiten
Het park beschikt over verschillende faciliteiten van goede kwaliteit. Op het park is een recreatietent en er zijn verschillende speeltuintjes voor de kinderen.

Accommodaties
Nog nieuw zijn de huizen op het park die gebouwd zijn in de stijl van een Twentse boerderij. De vrijstaande huizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op grote percelen, verspreid over het ruim opgezette terrein. Buiten het huis heeft u een groot terras met tuinmeubelen tot u beschikking en binnen heeft u onder meer wifi, twee badkamers, vaatwasser, wasmachine en een droger. Uw auto kan geparkeerd worden nabij de bungalow. Als u met meerdere mensen bent dan hier aangegeven staat dan kan u dat aangeven en dan kan er na een goedkeuring sommige accommodaties met meer personen bewoond worden. 
 
Omgeving
Om het vakantiepark vindt u direct een schitterende omgeving. Er zijn natuurgebieden zoals de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Dit biedt tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen direct vanuit het park. Als u meer van het bezoeken bent of graag wat afwisseling wilt dan zijn er in de buurt interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen. Bij mooi weer kunt u buitenactiviteiten doen, zoals boerengolf, kanoën en mountainbiken. Bij minder goed weer kunt u terecht in de Scheg in Deventer. Daar kunt u zwemmen, schaatsen op een kunstijsbaan, squashen en tennissen. Als u specifiek iets zoekt voor kleinere kinderen, wees niet bezorgt er zijn rond dit vakantiepark tal van kindvriendelijke attracties.

Klik hier voor alle informatie en beschikbaarheid op christelijk vakantiepark Casa Familia Salland

VakanZ-concept:

 • VakanZ-recreatieteam tijdens schoolvakanties regio midden
 • VakanZ-recreatieprogramma tijdens schoolvakanties regio midden

Faciliteiten:

 • Receptie met terras
 • Wifi-point
 • Activiteitentent
 • Speeltuintjes
 • Tafeltennistafels
 • Zandbakken
 • Volleybalveld
 • Voetbalveld

Activiteiten buiten schoolvakanties:

 • Buiten de schoolvakanties organiseren de beheerders activiteiten en excursies.
 • De activiteiten worden afgestemd op de bezetting van het vakantiepark en worden in overleg met de vakantiegasten georganiseerd. 
366