Christelijke camping Voorthuizen

Terug naar overzicht

Camping 
Deze kleinschalige camping hoort bij het christelijke vakantiepark en ligt tussen Voorthuizen, Garderen en Stroe. De kampeervelden liggen achter het chaletgedeelte. De camping is goed onderhouden en ziet er netjes uit. Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten. De fietsverhuur en diverse wandel- en fietsrouten kunt u vinden bij de receptie. De regio leent zich uitstekend voor vele diverse uitstapjes. Voor zowel de actieveling als de rustzoeker zijn veel recreatiemogelijkheden in de omgeving.  

Staanplaatsen en voorzieningen
De camping beschikt over 25 staanplaatsen, waarvan een deel seizoensplaatsen zijn. De afmetingen van de kampeerplaatsen zijn 12 bij 10 meter. Bij elke kampeerplaats is een stroomaansluiting van 6 ampere aanwezig. De sanitaire voorzieningen van de camping zijn van goede kwaliteit. Het sanitair gebouw is verwarmd en heeft gescheiden douchejes voor mannen en vrouwen. Verder is op de camping een wasserette met droger en strijk mogelijkheden aanwezig. 

Faciliteiten
De camping beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een fietsverhuur en een wasserette. Op 400 meter van de camping is een zwembad waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Op de camping kan een dongel gekocht worden voor internetaansluiting op de laptop.

Omgeving
De omgeving van het vakantiepark is prachtig en wordt gekenmerkt door bossen en heide. Wandelen en fietsen zijn erg populaire activiteiten in deze regio. Wanneer het lekker weer is, kan gezwommen worden in de recreatieplas Zeumeren. Voor de kinderen zijn veel leuke attracties op korte afstand van het vakantiepark. Dolfinarium, de Julianatoren, de Apenheul en het Openluchtmuseum zijn hier enkele voorbeelden van. Nabij het park zijn ook een aantal steden welke bezocht kunnen worden. Utrecht en Amersfoort zijn bijvoorbeeld goed te doen qua afstand. 

Meer informatie over christelijke camping Voorthuizen

366